Renovering Båstad

Andreas Bygg I Halmstad AB – renovering Båstad

Vi hjälper dig!

Om du behöver bygg- eller renoveringshjälp så har du kommit rätt! Vi vänder oss till alla i Båstad som behöver hjälp med renovering. Hos oss kan du lita på att arbetet blir väl utfört av riktiga proffs. Vi sätter kunden i fokus och jobbar mycket med kommunikation under arbetets process för att säkerställa projektets utgång skall bli som du hade tänkt dig från första början. Vi erbjuder olika tjänster i helhet men har ett stort fokus på renoveringar och det är där vi är starka och gör ett väl utfört jobb från start till slut.

Om oss

Vi är ett företag med utgångspunkt i Hallands län med stort fokus på våra kunder och kommunikation. Vårt arbete sker alltid med enorm precision och noggrannhet så vi vet att arbetet kommer att resultera ett mycket väl utfört arbete.

Renovering Båstad

Små & stora uppdrag

Vårt företag tar oss an stora som små uppdrag. Vad det än är kommer vi alltid att utföra arbetet med en enorm precision och noggrannhet.

Alltid nöjda kunder

Vi värdesätter våra kunders nöjdhet, därför jobbar vi mycket med kommunikation och service för att kunna säkerställa ett bra resultat efter era önskemål.

Renovering Båstad

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi kan bistå med vår expertis och erfarenhet för de flesta arbetsområden. Våra skickliga hantverkare möjliggör det för oss att presentera ett arbete helt utefter kundens önskemål. Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet, som kund ska du alltid kunna luta dig tryggt tillbaka medan vi genomför arbetet.

Tillbyggnad

Tillbyggnad i all ära. Vi erbjuder ett par extra händer till dig som behöver extra hjälp med din tillbyggnad, det kan vara allt från en liten toalett till en större altan, vi finns med hela vägen in i kaklet som man brukar uttala sig.

Renovering

Renovera skall vara roligt men ibland hinner man inte och då kan vi erbjuda dig som kund ett par extra händer. Vi kan hantera stora som små renoveringar och känner att ingenting är omöjligt för oss.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Andreas Bygg I Halmstad AB

Vattugatan 7, 31332 Oskarström

073-3564244

a.bygginfo@gmail.com.

Renovering Båstad

Vi erbjuder det mesta, stora som små arbeten. Vi gör det mesta!

Behöver du hjälp med en renovering och dessutom befinner dig i Båstad – hör av dig!